Буяльський поза конкуренцією: відео топ-10 найкращих голів Динамо за підсумками 2022 року

Переглядів 255
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Буяльський поза конкуренцією: відео топ-10 найкращих голів Динамо за підсумками 2022 року
Віталій Буяльський. Фото: Динамо
Півзахисник Динамо Віталій Буяльський виявився автором найкращого голу киян за підсумками календарного року. Крім цього, він зайняв половину місць з топ-10 найяскравіших взяття воріт у 2022 році.

Хоча цей рік був у багатьох планах важким для Динамо, але гарних голів кияни забули більш ніж достатньо. Щоб підбити підсумки 2022 року, прес-служба біло-синіх опублікувала відео з найкращими взяттями воріт, що трапились у товариських матчах, іграх УПЛ та єврокубках.

У списку найкращих було місце і для білоруса Іллі Шкуріна, який грав за Динамо до 25 лютого цього року. Гегемон рейтингу виявився Буяльський, на його рахунку одразу п'ять місць із десяти, а також звання автора найкращого гола, який він забив під час благодійного турне у ворота Боруссії Дортмунд.

Автори топ-10 голів Динамо у 2022 році:

  1. Віталій Буяльський
  2. Владислав Ванат;
  3. Денис Гармаш;
  4. Владислав Кулач;
  5. Віктор Циганков;
  6. Віталій Буяльський;
  7. Віталій Буяльський;
  8. Віталій Буяльський;
  9. Віталій Буяльський;
  10. Ілля Шкурін.

Буяльський цього сезону провів у складі Динамо 27 поєдинків, у яких забив 11 голів і віддав шість результативних передач. Його контракт із киянами розрахований до літа 2025 року. Авторитетний портал Transfermart оцінює 29-річного півзахисника у вісім мільйонів євро.

X