«Це буде привід взяти Павелка»: Поворознюк розповів, скільки коштує новий стадіон Інгульця

Переглядів 18273
Артем Жилінський Артем Жилінський
14 голосів
«Це буде привід взяти Павелка»: Поворознюк розповів, скільки коштує новий стадіон Інгульця
Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець
Президент Інгульця Олександр Поворознюк висловився щодо дивних цін на побудову стадіонів. Також функціонер прокоментував справу Андрія Павелка.

Олександр Поворознюк повідомив у ефірі авторського YouTube-каналу про те, що новий стадіон клубу коштував 680 тисяч гривень, а арени, які будуються за державні кошти – майже в двічі дорожчі.

«У мене виникло питання. А чого я побудував стадіон для діток за свої кошти? Мені він обійшовся у 680 тисяч гривень. З нуля. Облдержадміністрація будує на кошти, які виділила УАФ. Павелко дає облдержадміністрації, а вони будують стадіони.

Одна та сама фірма будувала що в мене, що в облдержадміністрації. Мій стадіон коштує 680 тисяч гривень, їхній - 1,36 млн».

Також аграрій прокоментував справу проти голови УАФ Андрія Павелка про завод штучних полів. Поворознюк не задоволений головами облдержадміністрацій.

«Я ж думав, що це буде привід взяти Павелка. Виявляється, що Павелко тут до чого? Він віддає гроші облдержадміністрації, вони платять на фірму. Можливо, та фірма дає відкати. Так ж тоді візьміть за дупу ту фірму.

Подивіться по розрахунках чого так та спитайте у нього. Але УАФ дало облдержадміністрації, а вони заплатили у подвійному розмірі за ці поля. Тоді потрібно пересаджати усіх голів облдержадміністрацій, які були у 2018-19 роках», — сказав в Поворознюк.

  • За підсумками сезону 22/23 Інгулець посів 14 місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги України та в перехідних матчах програв черкаському ЛНЗ.
  • Наступний сезон Інгулець розпочне у Першій лізі.
  • Колишні тренери команди з Кіровоградщини вже знайшли собі нові команди. Сергій Лавриненко очолив рівненський Верес, а Младен Бартулович увійшов до тренерського штабу луганської Зорі.