«Це було б позитивно для клубу»: Циганков назвав кінцеву мету Жирони у нинішньому сезоні

Переглядів 41380
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
 «Це було б позитивно для клубу»: Циганков назвав кінцеву мету Жирони у нинішньому сезоні
Віктор Циганков. Фото: Google
Один з ключових гравців національної збірної України, вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков, розповів про свої особисті плани на сезон, які гармонізують з планами командними.

Ексдинамівець Києва Віктор Циганков прижився в Жироні, а тому в сезоні новому думає вже не про акліматизацію в колективі Мічела, а як стати його лідером.

Принаймні, про це свідчать слова Віктора, сказані ним у відповідь на питання, щодо його амбіцій, чи-то особистих планів на сезон 2023/2024 років.

«Мета – вигравати у кожній грі. Я намагаюся викладатися якнайкраще кожну хвилину. Кінцева мета – наступного року зіграти у єврокубках. Це було б позитивно для клубу.

Хочу постійно вдосконалюватись: грати краще, забивати більше голів, віддавати більше результативних передач. Я ніколи не був задоволений собою», –  сказав Циганков в інтерв’ю Diari de Girona.

  • 25-річний Віктор Циганков перейшов до Жирони з київського Динамо в зимове трансферне вікно за 5,5 мільйонів євро.
  • В сезоні 2022/2023 українець провів за каталонський клуб 20 поєдинків: три голи, сім результативних передач.
  • Віктор вийшов у стартовому складі на матч першого туру Ла Ліги проти Реал Сосьєдаду (1:1). У цій грі він віддав асист на Артема Довбика, що в кінцевому підсумку принесло Жироні одне очко.
  • У другому турі іспанської Прімери Жирона зіграє 20 серпня вдома проти Хетафе.