«Це було правильне рішення Нагельсманна»: трансфер Мудрика злякав німецького тренера прийняти пропозицію Челсі

Переглядів 8745
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Це було правильне рішення Нагельсманна»: трансфер Мудрика злякав німецького тренера прийняти пропозицію Челсі
Юліан Нагельсманн. Фото: Getty Images
Колишній наставник Баварії Юліан Нагельсман швидко став одним з головних кандидатом після рішення Челсі розлучитися з Гремом Поттером, і здавалося, що німець вирушить на «Стемфорд Брідж», але переговори швидко припинилися.

Агент менеджера Юліана Нагельсманна – Фолькер Штрут  – заявив, що колишній бос Баварії мав рацію, відхиливши пропозицію Челсі.

Виступаючи на подкасті Bild Phrasenmaher, Штрут розповів про свої переговори з Челсі і наголосив, що він радий, що в результаті угода не відбулася.

«Я можу підтвердити, що Челсі швидко зателефонував. Було кілька телефонних розмов.

Це було правильне рішення Нагельсмана – не їхати туди. Нині цей клуб перебуває у неспокійній ситуації. А їхня трансферна політика, коли вони витрачають кілька сотень мільйонів євро, породила очікування, які треба виправдати. Були й інші проблеми».

Нагадаємо, що останнім часом Челсі придбав футболістів на 600 мільйонів фунтів, серед яких і трансфер українського півзахисника Михайла Мудрика (70+30 мільйонів євро).

Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі

Щодо Челсі, то Маурісіо Почеттіно погодив умови контракту, який, як очікується, буде підписано найближчим часом, а колишній тренер Тоттенхема та ПСЖ вже працює над потенційними літніми трансферними цілями.

У поточному сезоні 22-річний Мудрик у складі Челсі провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.