«Це для нас – Божий дар»: Йовічевіч прокоментував роль Мудрика в Шахтарі

Переглядів 5195
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це для нас – Божий дар»: Йовічевіч прокоментував роль Мудрика в Шахтарі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч висловився про українського вінгера «гірників» Михайла Мудрика, якого ЗМІ сватають в Арсенал.

Наставник Шахтаря Ігор Йовічевіч висловився про гру лідера донецької команди Михайла Мудрика.

«Знаєте, Божий дар – мати в команді футболіста, який однією дією може вирішити долю гри. Тож це для нас – Божий дар. Своєю поведінкою, робочою етикою він нам допомагає вирішувати тактичні проблеми через свою техніку», – сказав Йовічевіч в інтерв’ю клубній прес-службі Шахтаря. 

Також хорватський спеціаліст розповів, як Шахтар намагається використовувати Мудрика під час ігор.

«Ми ж допомагаємо створити умови, щоб він міг отримати м’яч у певному просторі та бути ще небезпечнішим в атаці. Це один з тих чинників, які ми задумували проти Дніпра-1. Ми хотіли володіти м’ячем, грати на половині поля супротивника – це означає, що Мудрик має бути ближче до чужих воріт», – додав Йовічевіч. 

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X