«Це дуже дешево, не сміши людей»: Леоненко «наїхав» на Вацка

Переглядів 988
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Це дуже дешево, не сміши людей»: Леоненко «наїхав» на Вацка
Віктор Леоненко і Віктор Вацко. Фото: Google
Колишній форвард Динамо і збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, пройшовся по футбольному коментатору Віктору Вацку. Останній звинувачував Шахтар і Дніпро-1 у стимуляції суперників один одного.

Віктор Вацко в ефірі своєї авторської передачі заявив, що Шахтар і Дніпро-1 у боротьбі за чемпіонство фінансово стимулюють суперників своїх конкурентів.

У відповідь на цю заяву Віктор Леоненко присоромив коментатора, оскільки той подав цю новину без деталей, та й сама діяльність із фінансової стимуляції суперників в Україні не заборонена.

«Прочитав висловлювання Вацка, що Шахтар і Дніпро-1 стимулюють суперників один одного в чемпіонаті України. Ось ці ось його слова: "Мені розповідали...". Вітя, це все дуже дешево, не сміши людей. Найцікавіше, що стимулювати можна офіційно, це не заборонено. Ну як вам?», - сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, на поточний момент Шахтар посідає першу сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 53 очки після 22-х турів. Дніпро-1 йде слідом із 48-ма пунктами й однією грою в запасі.