«Це гравці з великим майбутнім»: Фонсека назвав найкращих футболістів нинішнього Шахтаря

Переглядів 565
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це гравці з великим майбутнім»: Фонсека назвав найкращих футболістів нинішнього Шахтаря
Гравці Шахтаря. Фото: ФК Шахтар
Колишній головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека, який зараз тренує французький Лілль, висловився про найперспективніших гравців донецького клубу на даний момент.

16 березня Шахтар на виїзді розгромно поступився Фейєноорду (1:7) у рамках матчу 1/8 фіналу Ліги Європи. Цю гру відвідав Паулу Фонсека, який дав невеликий коментар ютуб-каналу FanDay.

Португальський фахівець зізнався, що у складі Шахтаря йому подобається ціла низка футболістів, які мають попереду велике майбутнє.

«Мені подобається багато гравців цьогорічного Шахтаря. Наприклад, Матвієнко, Трубін, Степаненко, Судаков, Бондаренко та інші. Це все гравці з великим майбутнім. Дуже важливо, що вони разом б'ються у такий непростий момент для України».

Фонсека зізнався, що періодично спілкується з гравцями Шахтаря у соціальних мережах, а влітку йому вдалося пообідати з Миколою Матвієнком, який відпочивав у Португалії.

«Чи я підтримую зв'язок зі своїми колишніми підопічними в Шахтарі? Іноді ми обмінюємося повідомленнями в інстаграмі. Влітку я мав можливість, і ми зустрілися з Матвієнком у Португалії на обід. По можливості спілкуюся з багатьма гравцями», – сказав Фонсека в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу FanDay.

Португалець очолював Шахтар із літа 2016 по літо 2019 року. Разом із донецьким клубом він тричі ставав чемпіоном України, стільки ж разів вигравав Кубок України та один раз Суперкубок країни.

X