«Це моя остання реакція»: дружина Степаненка припинила публічний захист чоловіка після скандалу матчу з Динамо

Переглядів 1154
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Це моя остання реакція»: дружина Степаненка припинила публічний захист чоловіка після скандалу матчу з Динамо
Тарас Степаненко з дружиною. Колаж «Український футбол»
Дружина Тараса Степаненка Маргарита пригадала інцидент з її чоловіком після зіткнення з Денисом Поповим у матчі чемпіонату України проти Динамо (3:1).

У матчі 24-го туру УПЛ в 2020 році між Динамо та Шахтарем, який завершився перемогою донеччан 3:1, стався неприємний інцидент.

Головний арбітр матчу Катерина Монзуль скасувала гол киян, через нібито фол захисника Динамо Дениса Попова проти півзахисника Шахтаря Тараса Степаненка. Сам Попов заявив, що контакт з оком опонента був, але він не тягнув на порушення.

Після гри достатньо людей запідорзрили Тараса в симуляцій на що тоді відреагувала його дружина в Instagram.

«Може, я отримаю від чоловіка за це фото, але всім, хто сумнівався, рекомендую спробувати тицьнути собі в око пальцем, а потім пробігти 12 кілометрів. Бажаю, щоб у вас не боліло, не пекло та не сльозилося».

Через три роки після інциденту Маргарита змінила своє ставлення до коментарів у соцмережах та запевнила, що то була її остання реакція.

«Це моя остання реакція. Зараз я не читаю жодних коментарів. Пишіть коментарі, якщо вам нема чим зайнятися. Чи радилася я з Тарасом перед тим, як викласти пост? Ні. Він дуже спокійно до цього відноситься, а я не змогла. Зараз мене зачепити дуже складно. Не бачу сенсу комусь щось доводити», – сказала Маргарита в інтерв'ю ютуб-каналу Анна Реброва. 

  • У тому сезоні 2019/20 чемпіоном став Шахтар, який набрав 82 очки за 32 тури.
  • Динамо фінішувало другим та лише на бал випередило луганську Зорю.
  • Степаненко у тому сезоні відіграв у 37 матчах, забив три голи та віддав один асист.