«Це наша проблема»: президент Краковії висловився про перспективи Коноплянки

Переглядів 1832
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це наша проблема»: президент Краковії висловився про перспективи Коноплянки
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія
Президент польської Краковії Януш Філіпяк поділився думкою про українського півзахисника Євгена Коноплянку, який зазнав чергової травми цього року.

Учора, 27 листопада, Краковія провела спаринг із чеською Дуклою у рамках підготовки до другої частини сезону. Український півзахисник польського клубу Євген Коноплянка не брав участі у контрольному матчі через пошкодження, про яке раніше повідомив головний тренер Яцек Зелінський.

Президент краківського клубу Януш Філіпяк в інтерв'ю виданню Dziennik Polski розповів про перспективи Коноплянки.

«Він забив один гол у чемпіонаті, приніс три очки, непогано. Він має шанс проявити себе навесні. Зараз у нього знову розтяг м'язів, це наша проблема. Вже навесні побачимо, як буде».

Зазначимо, що Краковія закінчила першу частину сезону у чемпіонаті Польщі на восьмому місці у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 25 очок після 17 зіграних поєдинків. Сам Коноплянка провів за команду 13 поєдинків у всіх турнірах, де забив три голи та віддав три результативні передачі.

Перший офіційний матч Краковії після зборів у другій частині сезону заплановано на 30 січня проти Гурніка у рамках внутрішньої першості.