«Це наступний дорогий трансфер Динамо»: Циганик озвучив ім’я футболіста, якого кияни продадуть дорого

Переглядів 9575
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Це наступний дорогий трансфер Динамо»: Циганик озвучив ім’я футболіста, якого кияни продадуть дорого
Микола Шапаренко. Фото: Динамо
Півзахисник київського Динамо Микола Шапаренко після повного відновлення від травми може стати наступним 20-ти мільйонним трансфером столичного гранда.

Журналіст Віктор Циганик вважає, що наступним дорогим трансфером Динамо, після продажу забарного у Борнмут, має стати Микола Шапаренко, який із вересня відновлюється після травми коліна.

«У квітні він має відновитись і вже грати в основі. В принципі, я десь розраховую на те, що найближчим часом Шапаренко вже готуватиметься потроху. Хоч і дуже складна травма... От якби не ця травма, я думаю, що Шапаренко також міг провести це зимове міжсезоння».

Журналіст упевнений, що за Шапаренко Динамо зуміє отримати не менше 20 мільйонів євро.

«Я знаю, що ним цікавилися клуби, були перші розмови ще після Євро, зараз теж був певний інтерес. Офіційної пропозиції не було, оскільки менш ніж за 20 млн. ніхто не збирався розмовляти. Він футболіст креативної позиції, і вони коштують дорого.

Я чомусь впевнений, що це наступний дорогий трансфер Динамо. Він може серйозно грати у Європі», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської передачі «Циганик LIVE».

До травми Шапаренко цього сезону відіграв за Динамо у всіх турнірах 12 матчів, на його рахунку одна результативна передача.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Миколу дев'ять мільйонів євро. Його контракт із Динамо розрахований до літа 2025 року.