«Це не прощальний матч»: Селезньов розповів, коли він насправді планує провести останню гру

Переглядів 1118
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Це не прощальний матч»: Селезньов розповів, коли він насправді планує провести останню гру
Євген Селезньов. Фото: ФК Минай
Вихованець Шахтаря та колишній гравець збірної України Євген Селезньов детальніше розповів про свій благодійний матч, який відбудеться в Ужгороді.

Форвард Миная Євген Селезньов проведе благодійний матч в Ужгороді. Раніше стало відомо, хто візьме участь в матчі на честь Селезньова. Повідомлялося, що Сергій Ребров та Андрій Шевченко були запрошені на захід, але не зможуть його відвідати. 

«Розказувати нічого. Я хлопцям пояснив, якою була моя задумка. Зібрати всіх хлопців в останньому матчі, гроші. Це остання гра дійсно, не хочу кривити душею. Можна зібрати дійсно велику суму і я хочу її зібрати. Максимально допомогти у своєму останньому матчі».

Колишній гравець збірної України зазначив, що має багато знайомих, які зараз боронять країну.

«З батальйону «Азов» у мене дуже багато друзів, молодих хлопців, які боронять країну. Завдяки їм я можу просто дихати». 

Євген Селезньов. Фото: ФК Минай

Селезньов не виключає можливості, що ця гра не стане останньою для нього. Євген хоче вірити в те, що ще зможе провести матч на Донбас-Арені.

«Передостання гра, а остання на Донбас-Арені? Я хочу вірити в це. Донбас – мій рідний край і я дуже сумую за ним. Дай Боже, щоб так і було», - сказав Селезньов на прессконференції ютуб-каналу Football Hub.

Варто зазначити, що вихованець Шахтаря вже опановує нову футбольну професію.

Благодійний матч в Ужгороді на стадіоні Авангард розпочнеться у вівторок, 6 червня, о 17:00 за київським часом.

  • Селезньов за свою кар'єру грав за такі клуби - Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малага та Кубань.
  • У складі національної збірної Євген провів 57 ігор, у яких забив 11 голів.
  • 37-річний форвард ставав чемпіоном України, володарем Кубка України, та двічі Суперкубка України. У сезоні 2008/2009 став володарем Кубка УЄФА. За турецький період кар'єри завоював Кубок та Суперкубок країни.