«Це не від хорошого життя»: Леоненко пояснив проблему Луческу та оцінив шанси Динамо у грі з Бенфікою

Переглядів 259
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Це не від хорошого життя»: Леоненко пояснив проблему Луческу та оцінив шанси Динамо у грі з Бенфікою
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо
Колишній форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко разом із українським тренером Олександром Севідовим оцінили перспективи киян у матчах із Бенфікою.

У третьому кваліфікаційному відборі Ліги чемпіонів Динамо у двоматчевому протистоянні здолало австрійський Штурм (1:0 та 2:1). Далі киянам перед груповим етапом ЛЧ потрібно вибити у плей-офф португальську Бенфіку.

Минулого сезону кияни вже грали з португальцями у груповому етапі ЛЧ. Тоді матч у Києві обійшовся без голів (0:0), а ось у Лісабоні перемогли господарі поля (2:0).

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Віктор Леоненко вважає, що у Динамо вже готові відмазки на будь-який результат матчів плей-офф відбору Ліги чемпіонів, оскільки за будь-якого розкладу команда буде у вигідному становищі.

«Від гри з Бенфікою ми чекатимемо на геройство. Обіграють – герої, програли – це Бенфіка, сильна команда. Все, відмазки вже готові».

Водночас Олександр Севідов радіє з того факту, що кияни виступатимуть як мінімум у Лізі Європи.

«Але в будь-якому разі ми гратимемо вже як мінімум у Лізі Європи, навіть якщо ми програємо. Тепер є надія тільки на те, що Луческу щось вигадає».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Також Леоненко висловився про влучення до складу Динамо незабивного Артема Бєсєдіна, який не вражає експертів та вболівальників своєю грою. Ексгравець київського клубу вважає, що нападник грає через безвихідь головного тренера Мірчі Луческу, який не має інших варіантів.

«Я думаю, що це не від хорошого життя, просто немає нікого».

Леоненко зізнався, що для нього результат матчів із Бенфікою не важливий, для ексфутболіста збірної України пріоритетнішою є якість футболу, який демонструють динамівці.

«Я хотів би, щоб команда добре зіграла, навіть якщо програє. Мене цікавить якість гри, ну ось дивишся – у нас моментів немає, воротар нас постійно рятує. Так, голи забиваємо, але ж можна й випадково забивати», – резюмував Леоненков в ефірі «Фінти та Підкати».

Нагадаємо, матчі Динамо з Бенфікою відбудуться 17 та 23 серпня. Початок обох поєдинків о 22:00 за київським часом.