«Це не всім дано»: легендарний тренер назвав найбільш недооціненого футболіста України

Переглядів 2191
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Це не всім дано»: легендарний тренер назвав найбільш недооціненого футболіста України
Владислав Кочергін. Фото: ФК Ракув
Колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний вважає, що український півзахисник польського Ракува Владислав Кочергін має всі якості заграти в топ-чемпіонаті.

За словами Віталія Кварцяного, Владислав Кочергін чудово провів поточний сезон, ставши чемпіоном Польщі у складі Ракува. 

«Найбільш недооцінений футболіст України - Влад Кочергін! Він став чемпіоном Польщі з Ракувом, забивши вісім голів, в останньому матчі відзначившись дублем. У нього є кваліфікація і холоднокровність, хороша швидкісна техніка, рухливість. У нього на швидкості народжується відчуття голу, а це не всім дано».

Також легендарний тренер назвав сильні якості Кочергіна, зазначивши, що він грає різноманітніше, ніж Руслан Малиновський.

«Наприклад, Малиновський - калатало, під себе прибрав і вдарив із лівої. Але в Марселі у нього трохи заглушилися дальні удари, як це було в Аталанті. Кочергін же може на швидкості обіграти і пробити здалеку з двох ніг, а я прихильник дальніх ударів», - сказав Кварцяний в інтерв'ю FanDay.net.

Кварцяний заявив, що Кочергін є висококласним гравцем міжнародного рівня.

«Я стежу за чемпіонатом Польщі, і Ракув одна з найсильніших команд із фізпідготовки, що позитивно позначається на Кочергіні. Можу сказати з упевненістю, що він висококласний гравець міжнародного рівня. У нього німецько-іспансько-французько-італійсько-англійсько-польський стиль! ».

Також легендарний тренер додав, що Кочергін може заграти в будь-якому з клубів у топ-5 чемпіонатах, а в Туреччині, Бельгії та Нідерландах він був би на провідних ролях одразу.

У поточному сезоні 27-річний хавбек у складі Ракува зіграв 44 матчі у всіх турнірах, у яких забив 12 м'ячів і зробив три асисти.

X