«Це непросто»: головний тренер ЧФР Клуж вперше відреагував на трансфер Коноплянки

Переглядів 377
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Це непросто»: головний тренер ЧФР Клуж вперше відреагував на трансфер Коноплянки
Євген Коноплянка. Фото: ЧФР Клуж
Головний тренер ЧФР Клуж Андреа Мандорліні висловився щодо українського новачка своєї команди Євгена Коноплянки. Спеціаліст хоче відродження топової версії українця.

Італійський головний тренер ЧФР Клуж Андреа Мандорліні поділився думками про новачка команди Євгена Коноплянку, який підписав контракт на один сезон.

«На сьогоднішній день я бачив його лише один раз. Він тренувався окремо. Я думаю, що кар'єра Коноплянки сама говорить за нього. Я не знаю, яким він буде зараз, але він гравець, який колись грав добре, а колись не дуже добре».

Також спеціаліст висловився щодо перспектив українського футболіста у румунській команді.

«Останнім часом він хотів залишитися в грі, і я думаю, що ЧФР – це правильний вибір, щоб повернути його в кондиції, але це непросто.

У мене є багато хороших гравців в нападі, і він повинен повернутися до того стану, який показував протягом кар'єри», – наводить слова італійця видання ProSport.

  • Клуж минулого сезону посів третє місце в чемпіонаті Румунії та тепер протистоїть у другому раунді кваліфікації до Ліги конференцій турецькому Адана Демірспору. 
  • Перший матч закінчився внічию 1:1. Матч-відповідь пройде 3 серпня.
  • Востаннє ЧФР ставав чемпіоном Румунії в сезоні 2021-22.
  • Наступний матч румунська команда проведе 30 липня проти клубу Універсітатеа Крайова у третьому турі місцевого чемпіонату.
  • Зараз ЧФР посідає першу сходинку.