«Це очевидне вилучення»: Маркевич різко відреагував на скандальне суддівство матчу Прикарпаття – Карпати

Переглядів 6308
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Це очевидне вилучення»: Маркевич різко відреагував на скандальне суддівство матчу Прикарпаття – Карпати
Прикарпаття – Карпати. Фото: МФК Прикарпаття
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич згадав скандальне суддівство головного арбітру матчу проти Прикарпаття (1:0). У тій грі рефері призначив пенальті на користь львів'ян і не відреагував на фол проти хавбека команди Владислава Клименка.

У п'ятницю, 11 серпня, Карпати перемогли Прикарпаття в рамках третього туру Першої ліги (1:0). Єдиний гол в поєдинку було забито після призначеного пенальті головним арбітром Євгеном Цибульком.

Після цього суддя визнав, що допустив помилку, призначивши пенальті на користь львів'ян.

Окрім цього у тій грі футболіст Карпат Владислав Клименко отримав травму і був замінений після фолу на ньому на 68-й хвилині. Головний тренер львівського клубу Мирон Маркевич прокоментував той епізод.

«У матчі з Прикарпаттям травмувався Владислав Клименко. За фол на ньому треба давати червону картку, це очевидне вилучення. Тепер він пропустить щонайменше місяць», – приводить слова спеціаліста пресслужба львівського клубу.

  • На початку серпня Прикарпаття вибило Карпати (2:1) з розіграшу Кубка України.
  • Після трьох турів Карпати мають дев'ять очок та займають друге місце в Першій лізі, поступаючись лише ФК Нива (Бузова).
  • У наступному турі Карпати зустрінуться з ФК Нива (Бузова), а на Прикарпаття чекає виїзний поєдинок проти чернівецької Буковини.