«Це одна з причин»: Малиновський зізнався, чому перейшов саме до Марселю

Переглядів 1028
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Це одна з причин»: Малиновський зізнався, чому перейшов саме до Марселю
Руслан Малиновський. Фото Марсель
Руслан Малиновський, що виступає у півзахисті Марселю, розповів, чому вирішив перейти з Аталанти до команди Ігора Тудора, а також поділився своїми амбіціями в новому колективі.

Малиновський зізнався, що йому подобається стиль гри, який Ігор Тудор прищеплює своїй команді. Саме це стало однією з важливих причин його переходу з Аталанти саме в Марсель.

«Футбол тут не дуже відрізняється від того, що я бачив у Бергамо. Мені подобається наш стиль гри, це також одна з причин мого приходу. Граємо у динамічний футбол, пресингуємо, команда постійно атакує».

Малиновський зазначив, що команда за підсумками цього сезону націлена зайняти місце в зоні Ліги чемпіонів, а в майбутньому – виграти трофей.

«Ми хочемо повернутися до Ліги чемпіонів та щось виграти. Для цього потрібно віддавати все та працювати щодня», – розповів Малиновський в інтерв'ю виданню La Provence.

Малиновський після свого переходу з Аталанти до Марселя у січні цього року провів за команду 13 матчів, у яких забив два голи.

У чемпіонаті Франції команда українця посідає друге місце після 27 зіграних турів. Від лідера ПСЖ Марсель відстає на десять очок.