«Це погано для Шахтаря»: Сікан озвучив головну проблему «гірників» у матчі проти Олександрії

Переглядів 1198
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це погано для Шахтаря»: Сікан озвучив головну проблему «гірників» у матчі проти Олександрії
Данило Сікан. Фото: Шахтар
Нападник української збірної та донецького Шахтаря Данило Сікан прокоментував мінімальну перемогу «гірників» в матчі із Олександрією в третьому турі УПЛ.

Шахтар здобув непросту перемогу над Олександрією у третьому турі УПЛ з рахунком 2:1. Перший м’яч у цій зустрічі забив нападник «гірників» Сікан.

На думку форварда, у Шахтаря з'явилася погана тенденція у других таймах. «Гірники» стають менш сконцентрованими і у них починають виникати проблеми.

«Це погано для нас. Ми маємо всі 90 хвилин зустрічі бути в тонусі, бути сконцентрованими. Не вперше ми у других таймах граємо гірше, і в нас виникають проблеми. Але поки що це лише початок чемпіонату України. Впевнений, що ми будемо готові до наступних матчів першості України та ігор у Лізі чемпіонів».

Сікан також відзначив, що у донецької команди завжди не прості ігри із підопічними Руслана Ротаня.

«Із Олександрією у нас завжди важкі поєдинки виходять. Найчастіше результат буває 2:1, 1:1. Перевага у два м'ячі буває вкрай рідко. Наразі в олександрійців молодий наставник Руслан Ротань, якому допомагає класний тренерський штаб. У складі Олександрії грають лише бойові футболісти», — заявив Сікан для SportArena.

  • 20 серпня Шахтар у четвертому турі УПЛ проведе виїзний поєдинок проти Кривбасу (19:00).
  • У цьому сезоні Сікан зіграв три матчі  відзначався одним. 
  • У минулому чемпіонаті України на рахунку Данила в УПЛ було 10 забитих м’ячів.