«Це престиж українського футболу»: Блохін висловився про переобрання Павелка до виконкому УЄФА

Переглядів 812
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це престиж українського футболу»: Блохін висловився про переобрання Павелка до виконкому УЄФА
Олег Блохін. Фото: Google
Легендарний український футболіст та тренер Олег Блохін прокоментував переобрання президента УАФ Андрія Павелка до виконавчого комітету УЄФА.

Легенда українського та європейського футболу, а також володар «Золотого м’яча» Олег Блохін висловився про переобрання президента УАФ Андрія Павелка у виконком УЄФА.

«Я вітаю, що Павелка обрали ще на чотири роки. Важкі були вибори. Але це престиж українського футболу, я вважаю», – цитує Блохіна dsnews.ua.

Також легендарний футболіст та тренер висловився про проведення мундіалю-2030 в Україні.

«Ми входимо до УЄФА, зможемо розв'язувати питання. Тим більше, що ми дали заявку на проведення чемпіонату світу у 2030 році», – додав Блохін.

Додамо, що п’ятого квітня в столиці Португалії Лісабоні відбувся 47 черговий конгрес Спілки європейських футбольних асоціацій. На ньому, за підсумками голосування, конгрес одноголосно переобрав Александера Чеферіна президентом УЄФА на період 2023-2027 років, за нього віддали голоси всі 55 асоціацій-членів.

У свою чергу, також президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, який отримав 31 голос, залишиться членом виконавчого комітету УЄФА до 2027 року.