«Це проміжний етап»: агент Бєсєдіна розкрив деталі оренди форварда Динамо в Омонію

Переглядів 609
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це проміжний етап»: агент Бєсєдіна розкрив деталі оренди форварда Динамо в Омонію
Артем Бєсєдін. Фото: ФК Динамо
Костянтин Нестеренко, який є агентом українського нападаючого Артема Бесєдіна, прокоментував перехід футболіста з київського Динамо у кіпрську Омонію на правах оренди.

Форвард Артем Бєсєдін учора офіційно перейшов із Динамо у Омонію на правах оренди. Агент футболіста Костянтин Нестеренко прокоментував цей трансфер ексклюзивно для FanDay.net.

«Оренда Бєсєдіна в Омонію – навіть не піврічна. Вона розрахована до кінця сезону, за фактом це навіть менше ніж півроку. Це проміжний етап, можливість для Артема перезавантажитись, змінити обстановку на якийсь час».

Також представник футболіста заявив, що відхід Бєсєдіна був узгоджений з президентом Динамо Ігорем Суркісом та головним тренером команди Мірчею Луческу.

«Оренда була погоджена і з президентом клубу, і з тренерським штабом. По іншому і бути не може. Це взаємний процес.

Всі сподіваються, що Артем повернеться і знову радуватиме вболівальників. Не секрет, що останні півроку йому не вдалося. Тому перед ним зараз стоїть завдання – повернутися до Динамо сильнішим».

26-річний Бєсєдін у складі Динамо провів у поточному сезоні 20 матчів у всіх турнірах, але не забив жодного голу. На рахунку Артема лише одна результативна передача.

Контракт нападаючого з київським клубом дійсний до кінця 2024 року.

Омонія провела 21 поєдинок, набрала 35 очок і посідає п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Кіпру, відстаючи від АЕКу з Ларнаки на 15 залікових пунктів.