«Це просто злочин»: Циганик не стримав емоцій з приводу провалу Карпат у Першій лізі

Переглядів 11438
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Це просто злочин»: Циганик не стримав емоцій з приводу провалу Карпат у Першій лізі
Гравці Карпат. Фото: ФК Карпати
Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик прокоментував виступи львівських Карпат цього сезону, які не змогли вийти в українську Прем'єр-лігу.

У матчі сьомого туру Першої ліги групи «Чемпіонська», який пройшов минулого понеділка, Карпати програли черкаському ЛНЗ (1:4) і практично втратили шанси пробитися у плей-офф за вихід до УПЛ.

Ігор Циганик розкритикував Карпати за провал цього сезону у Першій лізі.

«Маючи такий бюджет, маючи такі можливості, маючи таких футболістів, не вийти з Першої ліги до УПЛ – це злочин. Мені не вірилося, що Карпати не зможуть пробитися до еліти. У команді добрі футболісти, які пограли на серйозному рівні, там добрі зарплати на рівні деяких команд УПЛ».

Журналіст висловив здивування тим, що львівський клуб має дуже добрий бюджет, а в результаті команда навіть не пробилася до плей-офф за вихід до елітного дивізіону.

«Я не знаю, яке буде рішення у керівництва клубу, але витратити гроші, поставити завдання, застосувати всі навколофутбольні моменти та не вийти, для мене це дивно. Я думаю, що Віталій Кварцяний із такими умовами вийшов би в УПЛ навіть без команди», – сказав Циганик у авторській програмі на ютубі.

За тур до закінчення сезону у Першій лізі Карпати посідають п'яте місце у турнірній таблиці групи «Чемпіонська», маючи у своєму активі 17 очок. Раніше путівки УПЛ вибороли київська Оболонь та житомирське Полісся.