«Це рішення нашого головного тренера»: Ярмоленко прокоментував появу у стартовому складі на матч з Англією

Переглядів 521
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це рішення нашого головного тренера»: Ярмоленко прокоментував появу у стартовому складі на матч з Англією
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Національна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня сьогодні стартує у кваліфікації на Євро-2024 виїзним матчем проти команди Англії.

Наставник нашої команди ухвалив рішення випустити у стартовому складі нападника бельгійського Брюгге Романа Яремчука. Форвард Дніпра-1 Артем Довбик залишився у запасі.

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко, який не потрапив у заявку через пошкодження, розповів про вибір Ротаня на позиції нападника.

«У нападника завжди трапляються такі періоди, коли довго не можеш забити. Але рано чи пізно ця смуга закінчується. Роман добре тренувався, перебуває у хорошому фізичному та ментальному стані.

Для головного тренера було непросто обрати гравця на цю позицію. Артем Довбик теж добре виглядає, є найкращим бомбардиром в УПЛ. Але це рішення нашого головного тренера. Яремчук має показати гідний футбол», – сказав Ярмоленко в інтерв'ю прес-службі УАФ.

27-річний Яремчук провів за національну збірну України 42 матчі, в яких забив 13 голів та зробив шість результативних передач. Роман зіграв за Брюгге в поточному сезоні 24 поєдинки, забив два м'ячі та оформив три асисти.

Востаннє Яремчук забивав за Брюгге 19 жовтня у матчі чемпіонату Бельгії проти Сент-Труйдена.

Поєдинок кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Англії та України розпочнеться о 19.00 за київським часом на лондонському стадіоні «Уемблі».