«Це те, що я знаю зсередини»: джерело розкрило наслідки трансферу Ярмоленка в Динамо

Переглядів 13748
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
9 голосів
«Це те, що я знаю зсередини»: джерело розкрило наслідки трансферу Ярмоленка в Динамо
Андрія Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився подробицями залаштункової ситуації у київському Динамо після повернення Андрія Ярмоленка.

Коментатор Віктор Вацко зазначає, що Андрій Ярмоленко має серйозний авторитет серед молодих гравців Динамо.

«Неозброєним оком помітно наскільки Ярмоленко авторитетний серед гравців цієї команди, великою мірою зеленої необстріляної молоді. Колосальний авторитет».

Також журналіст розповів, що Ярмоленко охоче ділиться своїм досвідом та спілкується з молоддю за межами футбольного поля.

«Найцікавіше те, що він постійно й охоче комунікує з молодими партнерами по команді не лише на полі, а й за межами. Приділяє увагу молодим футболістам, цікавиться як справи, ділиться досвідом, підтримує, якщо комусь важко. До нього кожен може підійти за порадою. Це те, що я знаю зсередини». 

Вацко переконаний, що команда може згуртуватися навколо такого лідера та піти до здобуття чемпіонства. 

«Це те, що стає величезним плюсом для Динамо, як об'єднувальний фактор для колективу, як подих вітру змін для команди, яка провалилася минулого сезону і яка має намір у цьому сезону довести, що тут зібралася компанія, яка вміє грати у футбол та має амбіції для здобуття чемпіонського титулу», – сказав Вацко в етері програми Вацко On Air. 

  • Ярмоленко повернувся до Динамо після шести років гри за кордоном.
  • За цей час Андрій виступав за такі клуби, як Боруссія Дортмунд (26 матчів, по шість голів та асистів), Вест Хем (86 матчів, 13 голів та сім асистів) та Аль-Айн (33 матчі, 12 голів та шість асистів).
  • У період з 2007 по 2017 рік Ярмоленко зіграв за Динамо 340 поєдинків, забив 137 голів, віддав 90 асистів та виграв вісім трофеїв.