«Це точно не останній матч Вернидуба»: віце-президент Кривбасу заявив про довіру головному тренеру

Переглядів 457
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це точно не останній матч Вернидуба»: віце-президент Кривбасу заявив про довіру головному тренеру
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін відповів уболівальнику, який припустив, що у разі ще однієї поразки Юрія Вернидуба звільнять з посади головного тренера команди.

Один з керівників криворізького Кривбасу Гагарін вирішив відповісти вболівальникам, які переймаються можливою відставкою наставника команди Вернидуба.

«Щоразу, читаючи щось подібне, розумію, що напевно не варто реагувати. Хоча, якщо це людина написала, і не одна, значить, у суспільства є запит. 

Може ми десь в інформаційному полі недопрацьовуємо? Тому, я все ж таки відповім!».

Також Гагарін заявив, що керівництво клубу має повну довіру до Вернидуба і не планує його звільняти у разі поразки від луганської Зорі.

«Це точно не останній матч Вернидуба! Ніхто у Кривбасі навіть гіпотетично не розглядає гру із Зорею в цьому контексті. Це просто черговий поєдинок чемпіонату, черговий крок на нашому довгому шляху. 

Зараз є повна довіра до Юрія Миколайовича з боку керівництва клубу, повне розуміння, що ми робимо, куди рухаємось, як розвиваємось та яких цілей ми хочемо досягти. Ці цілі не змінювалися – ми будуємо новий футбольний клуб Кривбас. Попри всі труднощі!», — написал Гагарін у інстаграмі.  

Нагадаємо, що Кривбас після чотирьох турів набрав лише одне очко та ділить останнє місце у турнірній таблиці з полтавською Ворсклою.

Раніше ми писали, що журналіст назвав можливе місце роботи Петракова, якщо фахівця звільнять зі збірної України.

 

X