«Це трапляється»: Луческу знайшов пояснення провалу Динамо в останніх матчах

Переглядів 594
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Це трапляється»: Луческу знайшов пояснення провалу Динамо в останніх матчах
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу відповів на запитання журналістів у Стамбулі напередодні поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи з місцевим Фенербахче.

Луческу відзначив роботу головного тренера Фенербахче Жорже Жезуша та заявив, що турецький клуб провів хорошу роботу на трансферному ринку.

«Фенербахче – команда високого рівня із відмінним складом. Головний тренер, який сам дуже досвідчений та кваліфікований, провів хорошу роботу. Фенербахче провів дуже хорошу роботу, щоб підписати низку якісних новачків. Педро, Енріке – це гравці, яким близько 30 років, і мають великий досвід», – цитує Луческу прес-служба клубу.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Також румунський спеціаліст назвав причини провалу команди в останніх матчах.

«Так, ми мали серію негативних результатів. У матчах УПЛ ми мали тотальну перевагу над суперниками, але припустилися помилок в обороні і пропустили дуже прості м'ячі. Це трапляється тому, що гравці постійно зосереджені на ситуації у своїй країні, думають про безпеку своїх сімей та дітей».

Нагадаємо, що Динамо в ході євросезону 2022/23 вже двічі грало проти турецького гранду у кваліфікації Ліги чемпіонів (0:0 та 2:1).

Матч Фенербахче – Динамо у рамках першого туру Ліги Європи відбудеться 8 вересня та розпочнеться о 19:45.

X