«Це вау!»: Клопп висловився про екс-наставника Шахтаря, який феєрить в АПЛ

Переглядів 5150
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це вау!»: Клопп висловився про екс-наставника Шахтаря, який феєрить в АПЛ
Юрген Клопп. Фото: Google
Італійський наставник Брайтона Роберто Де Дзербі отримав позитивні відгуки на свою адресу від німецького коуча Ліверпуля Юргена Клоппа, якого вразила перемога чайок у матчі з Вулвергемптоном.

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп висловився про італійського наставника Брайтона Роберто Де Дзербі, який раніше працював з донецьким Шахтарем. Німецького коуча мерсисайдців вразила перемога «чайок» з рахунком 6:0 у матчі АПЛ з Вулвергемптоном. 

«Брайтон цими вихідними зіграв один з найкращих матчів, який я тільки бачив у своєму житті. Мушу сказати: Роберто Де Дзербі – це вау», – сказав Клопп в інтерв’ю ВВС.

Також німецький спеціаліст прокоментував турнірне становище команд в АПЛ.

«Вони позаду нас з двома матчами в запасі, Астон Вілла також розвивається. Якщо ми обійдемо їх, то це вже буде успіх», – додав Клопп.

Зазначимо, що Ліверпуль з 56 очками іде п’ятим в АПЛ. Брайтон з 52 балами знаходиться на восьмій позиції та має дві гри в запасі.

Зазначимо, що раніше в березні Брайтон Де Дзербі також переміг з рахунком 5:0 в матчі Кубку Англії з Грімсбі Таун. А в АПЛ до цього була перемога з рахунком 4:0 над Вест Гемом.

Додамо, що Брайтон у півфіналі Кубку Англії програв у серії післяматчевих одинадцятиметрових Манчестер Юнайтед (0:0, 6:7 по пенальті).