«Це явна підтасовка»: Жеваго заперечує причетність до хабара голові чи суддям Верховного Суду

Переглядів 1476
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Це явна підтасовка»: Жеваго заперечує причетність до хабара голові чи суддям Верховного Суду
Костянтин Жеваго. Фото: Google
Почесний президент Ворскли Костянтин Жеваго прокоментував інформацію, буцімто він дав багатомільйонних хабар за рішення на свою користь у Верховному суді.

Пресслужба олігарха Костянтина Жеваго, який є почесним президентом футбольного клубу Ворскла, оперативно спростувала інформацію, відносно того, що він причетний до багатомільйонного хабара голові чи суддям Верховного Суду.

«Це очевидне і явне підтасовування. Велика палата Верховного суду прийняла своє квітневе рішення не в моїх особистих інтересах, а в інтересах великої, публічної компанії з шановними акціонерами, яка торгується на основному майданчику Лондонської фондової біржі», цитує Жеваго видання Українська правда.

Також Жеваго запевнив, що він особисто зацікавлений у якнайшвидшому розслідуванні скандальної справи.

«Ми зацікавлені у прозорому розслідуванні цієї справи, щоб зняти всі підозри та підтвердити свою репутацію в Україні та серед закордонних партнерів», – запевнив бізнесмен.

Нагадаємо, що напередодні Національне антикорупційне бюро України затримало голову Верховного суду Всеволода Князєва на багатомільйонному хабарі за рішення нібито на користь Костянтина Жеваго. Велика Палата Верховного суду розглядала справу стосовно права власності 40,19% акцій Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Ferrexpo.