«Цей варіант запропонував мій агент та мій брат»: гравець Динамо розповів, чому він перейшов до Інгульця

Переглядів 8595
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Цей варіант запропонував мій агент та мій брат»: гравець Динамо розповів, чому він перейшов до Інгульця
Віктор Блізніченко. Фото: Dynamomania.com
Віктор Блізніченко, який перейшов з київського Динамо до Інгульця, розповів, чому він обрав саме команду з Петрового. На вибір футболіста вплинули агент та брат.

Півзахисник київського Динамо Віктор Блізніченко, який наразі на правах оренди виступає за Інгулець, розповів про те, чому він перейшов у команду з Петрового.

«Цей варіант запропонував мій агент Микита Швець та мій брат Андрій, тому що він був в цій команді. Ми вже давно вирішили, що настав час переходити у дорослий футбол, тому це був очікуваний та осмислений крок. Це орендна угода, права на мене, як і раніше, належать Динамо», - сказав Блізніченко в інтерв'ю Dynamomania.com.

Також Віктор Блізніченко розповів, чи були у нього варіанти з іншими клубами.

«Так, був ще один клуб з УПЛ, який зробив пропозицію. Але ми вирішили, що в Інгульці в мене буде більше ігрового часу, також важливу роль у моєму рішенні відіграла особиста зацікавленість Сергія Дмитровича Лавриненка, який на той час займав посаду головного тренера Інгульця», – додав Блізніченко.

Додамо, що після першої частини сезону Інгулець з 13 очками в активі іде на 14 місці в турнірній таблиці УПЛ. Динамо з 30 балами розташувалося на третій позиції в чемпіонаті України.

X