«Цей вибір Ротаня дуже здивував»: Хацкевич не розуміє виклик Коноплянки до збірної України

Переглядів 909
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Цей вибір Ротаня дуже здивував»: Хацкевич не розуміє виклик Коноплянки до збірної України
Євген Коноплянка. Фото УАФ
Олександр Хацкевич, що свого часу тренував Динамо, висловився про виклик до складу збірної України півзахисника Євгена Коноплянку, який кілька років був відсутнім у першій команді.

Євген Коноплянка разом із збірною Україною вирушив до Англії, де братиме участь у підготовці нашої команди до матчу з англійцями у рамках відбору на Євро-2024.

Олександр Хацкевич не розуміє, за які заслуги Коноплянка отримав місце у заявці збірної України, особливо з огляду на його статистику (19 матчів, три голи та два асисти).

«Я за грою Коноплянки не стежу вже давно, але мене цей вибір Ротаня дуже здивував. Не знаю, чи був цей виклик узгоджений з Ребровим, чи УАФ особистий вибір Ротаня, але якщо брати статистику Коноплянки, я не розумію, за які заслуги він сьогодні викликається до збірної.

Деякі футболісти цієї збірної України навіть не знайомі з Коноплянкою», – сказав Хацкевич в інтерв'ю «Українському футболу».

Поки що в таборі збірної Коноплянка запам'ятався лише жорсткими жартами на адресу футболістів Шахтаря, які напередодні програли Фейеннорду (1:7) у рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

Коноплянка востаннє виходив у футболці збірної України ще у вересні 2020 року у матчі зі Швейцарією (2:1). Гра з Англією пройде 26 березня і розпочнеться о 19:00 за київським часом.