«Час зараз не зовсім вдалий»: Дніпро-1 озвучив позицію щодо єдиного телепулу

Переглядів 464
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Час зараз не зовсім вдалий»: Дніпро-1 озвучив позицію щодо єдиного телепулу
Андрій Русол. Фото: СК Дніпро-1
Сьогодні, 1 вересня, представники клубів-противників єдиного телевізійного пулу УПЛ провели онлайн-конференцію. Виконавчий директор Дніпра-1 Андрій Русол прокоментував позицію клубу з цього питання.

Русол відмітив, що дніпровський клуб також виступає за створення єдиного телепулу, але зараз це питання не на часі.

«Ми також за переговори, за якусь конструктивну позицію. Також не противимося тому, що нам потрібно створювати спільний телепул. Але вважаємо, що час зараз не зовсім вдалий для цього. Ні в плані ринку, ні щодо ситуації в країні. Сьогодні ми маємо зробити продукт максимально доступним і дати можливість дивитися його якнайбільшої аудиторії», – сказав Русол.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Setanta Sports Ukraine (@setantasportsua)

Нагадаємо, що Українська прем'єр-ліга зараз є власником телеправ на матчі українського чемпіонату. Будь-яка самодіяльність від Дніпра-1, Динамо, Зорі, Металіста чи ФК Рух у цьому напрямі буде законно покарана та припинена.

Цього літа клуби УПЛ більшістю голосів ухвалили рішення про створення єдиного телепулу, а офіційним транслятором матчів чемпіонату України стала компанія Setanta Sports. Поєдинки незгодних клубів транслюються на ресурсах медіагрупи 1+1.