«Чекаємо на тебе»: клуб УПЛ запропонув Роналду роботу

Переглядів 3425
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Чекаємо на тебе»: клуб УПЛ запропонув Роналду роботу
Кріштіану Роналду. Фото: Манчестер Юнайтед
Харківський Металіст 1925 запропонував колишньому нападнику Реала, Ювентуса та Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду працевлаштування у команді УПЛ.

Металіст 1925 року, не чекаючи закінчення першої частини сезону УПЛ, вирішив розпочати активну трансферну кампанію та запросив Роналду до команди, звернувшись до португальця у соціальних мережах.

«Чекаємо на тебе в «Металісті 1925», Кріштіану», — написали харків'яни у твіттері.

Нагадаємо, що вчора Манчестер Юнайтед та Роналду розірвали контракт. Таке гучне рішення стало наслідком скандального інтерв'ю Роналду, в якому він пройшовся поспіль: від тренера (нинішнього та колишнього) до керівництва та інфраструктури Ман Юнайтед. Повідомлялося також про те, що Юнайтед може взагалі подати до суду на футболіста.

Кріштіану повернувся до «червоних дияволів» влітку 2021 року, перейшовши з Ювентуса за 17 мільйонів євро. Контракт 37-річного бомбардира було розраховано до кінця нинішнього сезону.

За півтора року на «Олд Траффорд» Роналду провів 54 гри у всіх турнірах, у яких забив 27 голів. Нагадаємо, що він уже виступав у складі МЮ з 2003 по 2009 роки.

X