Челсі намагається перехопити у Арсенала Мудрика: українець цікавий ще одному лондонському гранду

Переглядів 5338
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Челсі намагається перехопити у Арсенала Мудрика: українець цікавий ще одному лондонському гранду
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український футболіст Михайло Мудрик зацікавив не тільки Арсенал. Українець також розглядається, як потенційне підсилення, лондонським Челсі.

Челсі намагається перехопити у Арсенала українського вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика. Про це повідомляє ресурс «Pys» у твіттері з посиланням на авторитетного інсайдера Фабріціо Романо.

До слова, головним претендентом на придбання Мудрика вважається все ж таки Арсенал. Шахтар вже відхилив першу офіційну пропозицію «канонірів» стосовно трансферу українця.

Зазначимо, що Михайла Мудрика було визнано найкращим гравцем Шахтаря у 2022 році. Усього в опитуванні взяли участь 17 319 фанів. 21-річний Мудрик набрав 76% голосів (13 131) та впевнено отримав звання найкращого гравця Шахтаря у 2022 році.

На другому місці розташувався воротар Анатолій Трубін (2 295 голосів), а на третьому – капітан команди Тарас Степаненко (1 893).

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X