Челсі не може впоратися з Мудриком: в Англії окреслили проблеми Михайла в клубі

Переглядів 3625
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Челсі не може впоратися з Мудриком: в Англії окреслили проблеми Михайла в клубі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер Челсі та збірної України Михайло Мудрик зіштовхнувся з труднощами в адаптації до життя у Лондоні після переходу з Шахтаря на початку цього року.

Мудрик після переходу з Шахтаря до Челсі так і не зміг протягом восьми місяців повноцінно адаптуватися до життя в Англії, що відображається на його грі.

The Athletic опублікував статтю, де йдеться про проблеми Мудрика в Челсі. Українець сильно хвилюється за друзів і сім'ю, які залишилися в Україні, а також має проблеми з англійською мовою.

У футбольному плані Мудрик робить те, що просять від нього тренери Челсі, але завжди знаходить час для додаткової роботи в спортзалі. Клуб наказав йому трохи зменшити додаткові навантаження через побоювання, що він перестарається.

Зазначається, що Мудрик виглядав сором'язливим і таким, якому потрібні обійми. Гра на Євро-2023 підвищила його віру в себе. Але те, що в новому сезоні він не потрапляє до старту, ймовірно, відкинуло його назад. Але він явно справив гарне враження на одноклубників, які оцінюють його високо.