Челсі поступився останній команді АПЛ: Мудрик не допоміг «аристократам» здобути хоча б одне очко

Переглядів 578
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Челсі поступився останній команді АПЛ: Мудрик не допоміг «аристократам» здобути хоча б одне очко
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Лондонський Челсі приймав у себе на «Стемфорд Брідж» останню команду англійської Прем'єр-ліги Саутгемптон у рамках 24-го туру чемпіонату. Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь «святих».

Михайло Мудрик не з'явився у складі Челсі вперше за останні три матчі. До цього українець неодмінно виходив на поле зі стартових хвилин. Головний тренер Челсі Грем Поттер дав відпочити українському вінгеру після матчу Ліги чемпіонів.

Перший тайм проходив цілком рівно. Жодна з команд не мала суттєвої переваги. Проте варто зазначити, що аутсайдер АПЛ завдав більше ударів по воротах в першому таймі.

Вже у доданий до першої половини гри час Саутгемптон вийшов вперед. Джеймс Ворд-Праус продемонстрував, що блискуче виконує штрафні, з будь-якої відстані. Він завдав ідеального удару, відправивши м'яч у сітку впритул до лівої стійки.

Цікаво, що Ворд-Праус майже побив рекорд Бекхема. Легендарний англієць забив 18 м'ячів після штрафних, гравець Саутгемптона - 17.

На перерву команди пішли за переваги гостей.

Мудрик з'явився на полі у другому таймі. На 64 хвилині український вінгер вийшов на свою рідну позицію.

Варто зазначити, що на останніх хвилинах основного часу капітан Челсі отримав жахливу травму. Аспілікуету забрали з поля в несвідомому стані. 

Відео цього епізоду можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку Челсі.

Таким чином Челсі залишився на десятій позиції, а «святі» займають 20 місце в таблиці чемпіонату Англії.