Челсі повторив клубний антирекорд: команда Мудрика показала найгірший результат з сезону 1995/96

Переглядів 2037
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Челсі повторив клубний антирекорд: команда Мудрика показала найгірший результат з сезону 1995/96
Маурісіо Почеттіно по-батьківськи втішає Михайла Мудрика. Фото: Google
В п’яти стартових турах сезону англійської Прем'єр-ліги 2023/2024 років лондонський Челсі забив лише п’ять голів – це повторення історичного антирекорду.

Новий головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно вже увійшов в історію свого клубу. Так беззубо, тобто малорезультативно, команда з Лондону не грала на старті сезону майже 30 років! 

В п’яти стартових турах нового сезону в АПЛ 2023/24 сині  забили лише п’ять голів: три голи відправили у сітку суперника в матчі з Лутоном (3:0) та по одному – в іграх з Вест Гемом (1:3) та Ліверпулем (1:1).

П’ять забитих м’ячів у п’яти перших матчах сезону чемпіонату Англії – це найгірший результат команди починаючи з кампанії 1995/1996 років. Тоді лондонський клуб також забив п’ять голів у п’яти матчах, фінішувавши в підсумку на 11-й сходинці в турнірній таблиці.

З тих пір, як колишній головний тренер Челсі Грем Поттер виграв два свої перші гостьові матчі АПЛ на чолі синіх (з Крістал Пелас та Астон Віллою в жовтні 2022 року), лондонці здобули лише дві перемоги в 16 виїзних матчах у цьому турнірі: п’ять нічиїх та дев’ять поразок.

  • Наступний матч Челсі проведе на домашньому стадіоні проти Астон Вілли. Гру заплановано на 24 вересня. Початок о 16:00.
  • Наразі Челсі посідає 14 позицію з п'ятьма очками в активі.