Челсі придбав ще одну зірку: за цього футболіста лондонці заплатили більше, ніж за Мудрика

Переглядів 19730
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Челсі придбав ще одну зірку: за цього футболіста лондонці заплатили більше, ніж за Мудрика
Енцо Фернандес та Ліонель Мессі на чемпіонаті світу. Фото: Google
Трансфер Михайла Мудрика в Челсі перебив перехід Енцо Фернандеса в лондонський клуб. Англійському гранду довелося заплатити за аргентинця ще більше, ніж за українця.

Челсі та Бенфіка досягли домовленості про трансфер 22-річного аргентинського півзахисника Енцо Фернандеса, який нещодавно разом зі своєю збірною став чемпіоном світу та став найкращим молодим гравцем на мундіалі-2022.

Про трансфер повідомила на своєму офіційному сайті Бенфіка. Челсі за перехід аргентинського футболіста заплатить 121 млн євро. Ця сума на 21 млн євро вище тієї, яку «аристократи» заплатили Шахтарю за українського вінгера Михайла Мудрика.

Відомо, що португальці отримають гроші від лондонців за перехід Енцо кількома траншами. Трансфер Фернандеса став рекордним в історії АПЛ. Заплачені за аргентинця приблизно 105 млн фунтів перебили попередній рекордний перехід, коли Ман Сіті придбав у Астон Вілли Джека Гріліша за 100 млн фунтів.

Стосовно Енцо Фернандеса відомо також, що він, як і Мудрик, підпише з Челсі довготривалий контракт, а саме до літа 2031 року.

До слова, раніше і відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо повідомив про те, що Фернандес переходить до Челсі.

X