Челсі видряпав перемогу після заміни Мудрика: лондонці виграли у Борнмута Забарного

Переглядів 11780
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Челсі видряпав перемогу після заміни Мудрика: лондонці виграли у Борнмута Забарного
Челсі з Мудриком святкує гол у ворота Борнмута. Фото: Google
Лондонський Челсі здобув виїзну вікторію над Борнмутом у матчі 35 туру Англійської Прем'єр-ліги. За аристократів зіграв українець Михайло Мудрик.

Шостого травня в рамках 35 туру Прем'єр-ліги Англії Борнмут зустрічався з лондонським Челсі. За обидві команди виступають українці. Кольори «вишень» захищає захисник Ілля Забарний, за «аристократів» грає Михайло Мудрик. На цей поєдинок Забарний залишився в запасі і протягом матчу не з'явився на полі. А ось Мудрик вийшов на поле у стартовому складі.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Галлахера господарі відповіли точним ударом Віньї. На 15 хвилині Мудрик отримав жовту картку за симуляцію. Суддя вирішив, що українець «малював» пенальті у карному майданчику Борнмута. Хоча слід зазначити, що насправді епізод був трохи неоднозначний, тому що аргентинський захисник «вишень» Маркос Сенесі рукою чіпав українця, після чого він і опинився на газоні.

У другій половині поєдинку на 63 хвилині Мудрика замінив Рахім Стерлінг. Після цього лондонцям вдалося двічі забити, завдяки точним ударам Бадьяшіля і Фелікса. У підсумку Челсі переміг з рахунком 3:1.

АПЛ. 35 тур

Борнмут - Челсі - 1:3 (1:1)

Голи: Вінья, 21 - Галахер, 9, Бадьяшіль, 82, Фелікс, 86.

Після цього поєдинку Челсі з 42 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. Борнмут із 39 балами іде на 14 позиції.

X