Челсі визначився з головними кандидатами на заміну Поттеру: команду Мудрика може очолити екс-коуч Шахтаря

Переглядів 21071
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Челсі визначився з головними кандидатами на заміну Поттеру: команду Мудрика може очолити екс-коуч Шахтаря
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Лондонський Челсі шукає варіанти з призначенням нового спеціаліста на посаду головного тренера команди після відставки Грема Поттера. Головними кандидатами на те, щоб очолити аристократів, є аргентинець Маурісіо Ппочеттіно та італієць Роберто Де Дзербі.

Після відставки Грема Поттера керівництво Челсі на посаду головного тренера, в першу чергу, розглядає кандидатури аргентинського наставника Маурісіо Почеттіно та італійського спеціаліста Роберто Де Дзербі, який зараз очолює Брайтон, а раніше працював з донецьким Шахтарем. Про це повідомляє журналіст Мігель Ділейні.

Журналіст зазначає, що варіант з призначенням на посаду наставника Челсі німця Юліана Нагельсманна можливий в тому випадку, якщо у лондонців не вийде домовитися з Почеттіно та Де Дзербі.

Додамо, що тимчасово виконувати обов’язки головного тренера лондонської команди буде помічник Грема Поттера Бруно Сальтор.

Зазначимо, що з Поттером Челсі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів здолав дортмундську Боруссію та вийшов до чвертьфіналу найпрестижнішого єврокубку. Але в турнірній таблиці АПЛ лондонці наразі посідають 11 місце, маючи в своєму активі 38 очок. Поттера було відправлено у відставку після домашньої поразки Михайла Мудрика і компанії від Астон Вілли (0:2).