Черговий відомий кандидат на посаду тренера Челсі: команду Мудрика може очолити екснаставник Зеніта

Переглядів 3976
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
Черговий відомий кандидат на посаду тренера Челсі: команду Мудрика може очолити екснаставник Зеніта
Лучано Спаллетті. Фото: ФК Наполі
Італійський фахівець Лучано Спаллетті, який раніше працював із російським Зенітом, а зараз очолює Наполі, входить до списку кандидатів на посаду головного тренера лондонського Челсі.

Керівництво Челсі, у складі якого виступає український вінгер Михайло Мудрик, планує провести переговори з італійським фахівцем Лучано Спаллетті та запропонувати йому посаду головного тренера лондонської команди з наступного сезону. Про це повідомив сайт Football London.

Нагадаємо, що після звільнення Грема Поттера виконувачем обов'язків наставника «аристократів» було призначено Френка Лемпарда, який працюватиме до завершення поточного сезону.

Основним кандидатом на посаду залишається німецький фахівець Юліан Нагельсман. Ще одним претендентом також є аргентинець Маурісіо Почеттіно.

64-річний Спаллетті очолює Наполі, який впевнено лідирує у чемпіонаті Італії після 30 турів, випереджаючи Лаціо на 14 очок. До 1/4 фіналу Ліги чемпіонів неаполітанці вилетіли від Мілана.

З 2009 по 2014 рік Спаллетті очолював російський Зеніт, після чого працював в італійських Ромі та Інтері.

Челсі опустився на 11-е місце в АПЛ, набравши 39 очок у 31 матчі. Від зони Ліги чемпіонів команду відокремлює 23 очки. У наступному турі сині зіграють у гостях із Манчестер Юнайтед (22 квітня).

22-річний Мудрик провів за лондонців у всіх турнірах 12 поєдинків, у яких зробив дві гольові передачі.