«Чесно, вже нудить»: Леоненко відреагував на матеріал англійської преси про Мудрика

Переглядів 8357
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Чесно, вже нудить»: Леоненко відреагував на матеріал англійської преси про Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній гравець Динамо та збірної України Віктор Леоненко обурений тим, що журналісти згадують про лівого захисника Арсеналу Олександра Зінченка навіть у тих матеріалах, де про нього і не повинно бути мови.

Британський журналіст ESPN Марк Огден написав статтю, де захопився роботою Арсеналу на трансферному ринку взимку. Зокрема, журналіст похвалив «канонірів» за підписання 28-річного вінгера Брайтона Леандро Троссарда, який став запасним варіантом Михайлу Мудрику, який перейшов у Челсі з Шахтаря.

При цьому Огден провів паралель у трансфері Троссарда з літнім переходом Олександра Зінченка, який зараз відіграє важливу роль в Арсеналі. Згадка Зінченка у цьому матеріалі й обурила Віктора Леоненка.

«Чесно, вже нудить, але добре. Мудрика порівнюють із Троссардом, півзахисником Арсеналу. Ось його порівнюють і просто не помічають скільки Мудрик в Англії. Ну і до чого тут знову Зінченко? І сюди його вже втюхали. Не нудить?» – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Арсенал лідирує в АПЛ із 72 очками в активі. У Манчестер Сіті – 64 бали та поєдинок у запасі. У наступному турі Арсенал зіграє проти Ліверпуля на виїзді.