Четвертий легіонер Металіста: харківський клуб оголосив про підписання іспанського захисника

Переглядів 348
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Четвертий легіонер Металіста: харківський клуб оголосив про підписання іспанського захисника
Роберто Коррал. Фото: ФК Металіст
Металіст продовжує проводити трансферну кампанію у ході чемпіонату. Харківський клуб вирішив запросити чергового легіонера, котрий має досвід виступів за Реал Вальядолід.

Іспанський захисник Роберто Коррал Гарсія приєднався до складу футбольного клубу Металіст. Про подробиці угоди офіційний сайт харківського клубу не повідомляє.

25-річний футболіст є вихованцем іспанського Реал Вальядоліда. У структурі цього клубу Роберто Коррал знаходився до 2021 року та переважно виступав за Реал Вальядолід B, провівши загалом 102 поєдинки у складі команди.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Коррала у 200 тисяч євро.

Після оренди в Нумансії гравець покинув Іспанію та перейшов у клуб польської Екстракласи Корона. Протягом минулого року Роберто Коррал провів 21 поєдинок у складі цієї команди.

Основна позиція новачка жовто-синіх – лівий захисник.

Нагадаємо, що останнім часом різні джерела повідомляють про фінансові проблеми у Металісті. Власник клубу Олександр Ярославський не бере участі в діяльності команди, яка, втім, має у своєму складі ще трьох легіонерів, крім Коррала:

  • бразильців Андерсона Піко та Самуеля;
  • француза Паті Малумандсоко.

На даний момент Металіст посідає 15-те місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 17 очок у 18-ти матчах.

У найближчому турі чемпіонату України харківська команда зіграє із Колосом. Поєдинок пройде в Ужгороді першого квітня та розпочнеться о 13:00.