ЧФР Клуж не включив Коноплянку в заявку на Лігу конференцій: в Румунії розкрили ситуацію із зірковим новачком

Переглядів 701
Ілля Деулін Ілля Деулін
0 голосів
ЧФР Клуж не включив Коноплянку в заявку на Лігу конференцій: в Румунії розкрили ситуацію із зірковим новачком
Євген Коноплянка. Колаж: УФ
Новачок румунського ЧФР Клуж Євген Коноплянка поки відсутній у заявці команди на матчі кваліфікації Ліги конференцій, але вінгера таки зможуть дозаявити на поєдинки з турецькою Аданою Демірспор.

Бронзовий призер чемпіонату Румунії минулого сезону ЧФР Клуж готується до матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій з турецькою Аданою Демірспор. Один із моментів підготовки – подання до УЄФА списку футболістів, які зіграють у єврокубку. 

21 липня цей список відправив і Клуж. Очевидно, що в цій заявці не знайшлося місця новачку румунського колективу Євгену Коноплянці. Вінгер лише ввечері 24 липня пройшов медобстеження перед підписанням контракту, про яке наразі офіційно ще не повідомлялося.  

Втім, є момент, який заспокоїть вболівальників. Згідно з регламентом змагань, кожен клуб може дозаявити не більше двох гравців не пізніше ніж за добу до матчу і завдяки цій букві закону Коноплянка зможе зіграти у поєдинках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, зазначає румунське видання Prosport.