Чи продовжать Колос та Олександрія переможну серію? На кого поставити у понеділок? Анонс заключних матчів 3-го туру УПЛ

Переглядів 620
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Чи продовжать Колос та Олександрія переможну серію? На кого поставити у понеділок? Анонс заключних матчів 3-го туру УПЛ
Гравці ФК Олександрія. Фото: ФК Олександрія
Ексклюзивний анонс заключних матчів 3-го туру Української Прем’єр-Ліги сезону 2022/23 ‒ спеціально для вас на «УФ». Хто, де, з ким – і як це все закінчиться?

Сайт «Український футбол» анонсує матчі третього туру чемпіонату України з футболу сезону 2022/23 в УПЛ. Сьогодні, в понеділок, 5 вересня відбудуться завершальні поєдинки 3-го туру Української Прем’єр-ліги сезону 22/23.  

Минай – Колос

5 вересня. 13:00. с. Минай. Стадіон «Минай»

Пряма трансляція – Setanta Sports, коментує Влад Шалота

Дискваліфікації – відсутні

Ковалівський Колос ішов другим у турнірній таблиці після двох зіграних турів. У їхньому активі шість очок, три голи забито та жодного поки що не пропустив Євген Волинець. 

Якщо Олександрію та Зорю я собі уявляв у топ-4 після двох стартових поєдинків, то Верес і Колос ‒ точно ні. Але нинішній сезон УПЛ буде цікавим і непередбачуваним. Колос обіграв криворізький Кривбас і львівський Рух. Підопічні Ярослава Вишняка виграли в тих, у кого мали виграти, бо суперники були не сильнішими за них. 

Те саме ковалівців очікує у третьому турі, тут навіть не те, що рівний опонент, а слабший і за підбором виконавців, і за грою. Лише один фактор на стороні Минаю – це головний тренер Володимир Шаран. Який є все-таки більш досвідченим фахівцем, ніж його візаві Ярослав Вишняк. 

Колос продовжує заробляти жовті де треба чи не треба. Якщо у першому турі проти Кривбасу ковалівці отримали шість попереджень, що стало рекордом у стартовому турі УПЛ нового сезону, то вже у другому турі футболісти з Ковалівки заробили чотири жовтих карток. Можливо, настане той матч, коли Колос не заробить жодного попередження. До речі, проти Минаю цілком реально так зробити. 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Minaj (@minaj_footballclub)

Колос обіграв Рух у попередньому турі завдяки голам Вадима Мілька та Дениса Безбородька. Цікаво вирішив вчинити Колос. Після того, як Безбородько оформив дубль у ворота Ворскли за Зорю, керівництво ковалівського клубу повернуло з оренди Безбородька і той знову забив – тепер уже за клуб, якому належить. 

Таким чином на рахунку Дениса вже три м’ячі у стартових двох поєдинках. Чи заб’є Безбородько Минаю? Цілком ймовірно, що так. 

Закарпатці очікувано поступились Олександрії у попередньому турі. Кінцівка їхньої дуелі була дуже гострою. “Сашка” вела в рахунку до 89-ої хвилини завдяки голу Максима Третьякова ще у першій половині зустрічі. Аж на 90-ій хвилині Минай відновив паритет. Голом відзначився Данило Голуб, який вийшов на поле на 69-ій хвилині замість Олексія Хахльова. Не встигли підопічні Шарана потішитись тому, що здобувають нічию, як Андрій Цуріков зіпсував настрій Минаю одним шедевральним пострілом. У підсумку, 2:1 на користь Олександрії та Минай стартував з поразки. 

Чи зможуть минайці шокувати Колос і обіграти їх, дізнаємось сьогодні.

Історія зустрічей – 4: +0, =3, -1; 4:5

Майбутній герой матчу – Денис Безбородько

На даний момент це лідер перегонів бомбардирів УПЛ. Друге місце розділяють олександрієць Андрій Цуріков, луганець Дмитро Мишньов і харків’янин Андрій Борячук із двома голами. Безбородько зараз у хорошій формі, матч проти Минаю ‒ саме той поєдинок, коли не те, що можна, а треба продовжувати свій лік забитих м’ячів. Щоправда, Шаран чудово знає його ще по Олександрії, так що спробує знайти протидію провідному нападнику старту сезону.

Прогноз на гру: Минай – Колос – П2 – 2.11

На мою думку, Колос продовжить свою серію перемог. Букмекерська контора Favbet дає коефіцієнт 2.11 на те, що ковалівці здобудуть перемогу. Попри те, що Минай гратиме вдома, я не думаю, що у Колоса мають виникнути проблеми у цій грі. Потрібно набирати очки, де це реально. Тому підопічні Вишняка мають перемагати закарпатську команду. 

Олександрія – Металіст

5 вересня. 15:00. Київ. НСК «Олімпійський» 

Пряма трансляція – Setanta Sports, коментує Олександр Михайлюк

Дискваліфікації – відсутні

Закриває програму 3-го туру УПЛ матч між Олександрією та харківським Металістом. “Сашка”, як на мене, прогнозовано виграла два матчі поспіль і зараз знаходиться у когорті лідерів. Підопічні Гури здобули звитяги над Інгульцем і Минаєм. Обидва матчі завершились з однаковим рахунком 2:1. 

Ба більше, у попередньому турі переможний гол був забитий на 92-ій хвилині завдяки гарматі Андрія Цурікова. До речі, лівий захисник олександрійців зараз є найкращим бомбардиром своєї команди. Він забив вже два м’ячі, по одному відзначились Сергій Рибалка та Максим Третьяков. Обидва голи Цурікова – переможні. 

А матч проти Металіста буде для Андрія взагалі знаковим. Адже у 2021-му році Цуріков перейшов з Дніпра-1 до харківського клубу. Проте відразу відправився в оренду до Олександрії. А вже влітку цього року він перейшов до команди Гури як повноцінний гравець на правах вільного агента. Виходить, що Цуріков просто виявився не потрібен харків’янам. Побачимо у понеділок, наскільки помилялись боси Металіста. 

Харківський клуб не вразив у попередньому турі. Підопічні Ратія зіграли внічию з Інгульцем. Металісту вдалося відкрити рахунок ще на шостій хвилині. Дмитро Коркішко впевнено реалізував пенальті. Далі склалось таке враження, що гра вже зроблена та можна тримати рахунок 1:0. Але навіть якщо ти Барселона-Баварія-Реал в одному, то не можна тримати рахунок 1:0, починаючи з сьомої хвилини. Тому що від втрати перемоги тебе відділяє лише один влучний удар суперника. Що і сталося у матчі Металіст – Інгулець у другому таймі. 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Olexandriya Official (@fcolexandriya)

Перша половина минула рівно, але завдяки голу Коркішка з одинадцятиметрової позначки на перерву переможцями пішли хлопці з Харкова. Можливо, це з ними і зіграв злий жарт. Тому що у другому таймі Інгулець просто знищив Металіст і це ще харків’янам пощастило, що матч завершився внічию. Підопічні Лавриненка завдали дев’ять ударів по воротах Рибки. Один із них виявився результативним. Владислав Клименко реалізував свій момент і зрівняв рахунок на 61-ій хвилині. Десь до 80-ої хвилини Інгулець ще прагнув вирвати нічию, але вони просто не реалізували свої нагоди. 

А ось Металіст міг усіх здивувати і після жахливого другого тайму, вже на 92-ій хвилині здобути три очки у цій грі. Максим Прядун класно пройшов своїх опонентів на лівому фланзі та викотив ідеальну передачу під удар на Євгена Підлепенця. Проте гравець Металіста не зумів переграти Олексія Паламарчука, пробивши прямо в нього.   

Історія зустрічей – 19: +8, =4, -7; 19:22

Майбутній герой матчу – Андрій Цуріков

Дуже цікаво подивитися на те, як буде грати Цуріков проти команди за яку не зіграв жодного матчу, але коли його підписували, то покладали великі надії. Мотивації в Андрія достатньо, щоб показати себе у найкращій красі. Плюс до того, він зараз у хорошій формі: два матчі – два голи. Бог любить трійцю. Успіхів! 

Прогноз на гру: Олександрія – Металіст – П1 – 1.85

Ще один лідер УПЛ зіграє проти новачка Прем’єр-Ліги харківського Металіста. Олександрія не виглядала дуже впевнено у стартовому матчі проти Інгульця, а в грі проти Минаю вирвала перемогу вже у компенсований час арбітром. Проте, дві перемоги є, а яким чином вони здобувалися, за яких обставин це вже не так важливо. Металіст не вразив у стартових двох турах, тому «Сашка» має забирати три очки у цьому матчі. На Favbet коефіцієнт на перемогу олександрійців – 1.85.