«Чи зможу поїхати до росії після цього? Ні»: легіонер Динамо порівняв українців із громадянами рф

Переглядів 1040
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Чи зможу поїхати до росії після цього? Ні»: легіонер Динамо порівняв українців із громадянами рф
Беніто. Фото: Динамо
Беніто, що виступає на позиції вінгера київського Динамо, поділився думкою про українців та росіян, а також запевнив, що не збирається залишати нашу країну навіть через війну.

Беніто заявив, що ніколи не зможе вирушити до росії після того, як дізнався про її звірства в Україні, і зізнався, що він не збирається залишати нашу країну.

«Я плакав, коли розпочалася війна, і бачив, що відбувається в Україні. Моя дружина весь цей час перебувала у Києві. Чи зможу поїхати до росії після цього? Ні.

Мені дзвонив Яя Туре, я сказав, що залишусь тут. Друзі та родичі теж не розуміють, чому я повернувся до України і не покинув її через війну. Я з вами! І ми маємо бути разом. Саме час показати Динамо, чого я стою».

Також Беніто назвав росіян черствими, а українців – добрими.

«Як можна порівнювати українців та росіян? Ви – добрі, усміхнені, позитивні люди. Вони – холодні та черстві. Те, що їхні солдати вбивають та ґвалтують мирних жителів, вкотре це доводить», — сказав Беніто в інтерв'ю прес-службі Динамо.

24-річний Беніто перейшов до Динамо з російського Тамбова у січні 2020 року у статусі вільного агента і провів за киян лише один матч, у якому зіграв п'ять хвилин.

Минулого сезону нігерійський вінгер виступав на правах оренди за словенську Горицю, у складі якої провів п'ять поєдинків і не відзначився результативними діями.

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.