«Чому б їм не пролетіти повз ще один великий турнір»: Скрипник відреагував на результати збірної України

Переглядів 1107
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Чому б їм не пролетіти повз ще один великий турнір»: Скрипник відреагував на результати збірної України
Давіде Фраттезі та Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник висловився щодо виступів збірної України у матчах кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року. Спеціаліст вірить у команду Сергія Реброва.

Збірна України у вересні зіграла два матчі відбору до Євро-2024: нічия з Англією 1:1 та поразка Італії 1:2.

Віктор Скрипник в ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua висловився щодо виступів національної команди.

«Мене тішить те, що стало менше паніки, що чогось не вистачає. Про наш характер взагалі не треба говорити. Колектив із хорошою атмосферою, яка присутня в роздягальні, а помилки – це частина процесу.

Я прокручую це в голові і на полі немає байдужих, як у тих же німців. Усі розуміють, заради кого вони виходять у синьо-жовтих футболках».

Окрім цього, спеціаліст вірить, що команда Сергія Реброва зможе напряму вийти на чемпіонат Європи.

«Ми дуже засмучуємося, коли програємо, але тебе переповнює гордість, що навіть у непростий для нас час ми виходимо і доводимо свою спроможність.

З великим ентузіазмом чекаю наступних матчів збірної України. Є ще одна гра з італійцями. Раз вони не потрапили на ЧС, чому б їм не пролетіти повз ще один великий турнір», – сказав Скрипник для Sport-express.ua.

  • Нагадаємо, що загалом збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації Євро-2024.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Італія після чотирьох зіграних матчів має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з Україною.
  • У жовтні підопічні Лучано Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).