«Чому Мудрик грає в центрі? Він виконав нуль успішних дриблінгів проти Вілли»: фани Челсі ставлять багато питань Поттеру

Переглядів 2482
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Чому Мудрик грає в центрі? Він виконав нуль успішних дриблінгів проти Вілли»: фани Челсі ставлять багато питань Поттеру
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Фанати лондонського Челсі критикують своїх улюбленців через чергову поразку, на цей раз від Астон Вілли на своєму полі з рахунком 0:2. Порцію критики отримали Грем Поттер та Михайло Мудрик.

Першого квітня в рамках 29 туру АПЛ Челсі в Лондоні програв бірмінгемській Астон Віллі з рахунком 0:2. Український вінгер Михайло Мудрик на цей матч вийшов у старті і був замінений на Ноні Мадуеке на 57 хвилині. У першому таймі українець не реалізував дві гольові можливості, а за підсумками матчу отримав одну з найнижчих оцінок у складі «аристократів».

Фани в твіттері ставлять багато питань головному тренеру лондонців Грему Поттеру стосовно гри Челсі і Мудрика в тому числі.

Timi: «Чому Мудрик грає в центрі? Чому ми не використовуємо Мадуеке та Мудрика на флангах?»

S: «Мудрик вчора виконав нуль успішних дриблінгів проти Вілли»

DeanRyan: «Витратили 200 мільйонів фунтів стерлінгів і вкрали нашу головну мету, від якої відставання в 31 очко» 

M: «Мудрик може бути довготривалим проектом. Нам потрібен хтось, хто міг би миттєво вплинути на наше завдання здобути титул»

Для Мудрика це був восьмий матч за Челсі. В п’ятий раз українець вийшов на поле у старті. В його активі на даний момент один асист.

Наступний поєдинок Челсі зіграє четвертого квітня проти Ліверпуля. Це буде перенесений матч восьмого туру АПЛ.