Чорноморець достроково завершив збори: Генінсон розповів про повернення в Україну через землетрус у Туреччині

Переглядів 383
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Чорноморець достроково завершив збори: Генінсон розповів про повернення в Україну через землетрус у Туреччині
Володимир Генінсон. Фото: УПЛ
Одеський Чорноморець одним з перших українських клубів завершує закордонну частину підготовки до сезону та повертається до України. Турецький збір одесити завершили 6 лютого, що породило чутки про те, що в клубі все ж таки є фінансові проблеми.

Адже спочатку планувалося, що цей етап підготовки триватиме до 13 лютого.

Сайт FanDay.net звернувся до віце-президента одеського клубу Володимира Генінсона з проханням прокоментувати дострокове завершення збору Чорноморця у Туреччині.

«Сьогодні справді останній день закордонного збору. Чому не 13 лютого? Тому що були різні варіації термінів цього етапу підготовки, зупинилися у варіанті завершити збір 6 лютого.

Взагалі, ми тут давно, прилетіли раніше за інші клуби – ще 13 січня. До речі, перша група футболістів уже прибула до Одеси, а вночі прибули тренерський штаб та ще частина футболістів. Третя група завтра та частина їдуть автобусом у зв'язку з надзвичайною ситуацією у Туреччині. Рейсів немає, але ми змогли повернути всіх.

Зараз команда матиме три дні вихідних. І збираємось на базі на адаптацію та збори в Україні».

На зимову перерву Чорноморець пішов на передостаннє місце в УПЛ, маючи в активі 11 очок. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня