Чорноморець на виїзді розгромив Олександрію: Григорчук приблизив відставку Ротаня

Переглядів 5985
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Чорноморець на виїзді розгромив Олександрію: Григорчук приблизив відставку Ротаня
Орест Кузик. Фото: УПЛ
В поєдинку восьмогу туру української Прем'єр-ліги одеський Чорноморець на виїзді впевнено переграв Олександрію (5:1) і піднявся на другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Чорноморець забив 350-й гостьовий гол в УПЛ. Його автором став Орест Кузик.
  • Безнічийна серія Чорноморця триває 18 ігор: 10 перемог та 8 поразок.
  • Безвиграшна серія Олександрії триває 6 ігор: 2 нічиї та 4 поразки.

Це було жорстко. Дуже жорстко. Чорноморець в буквальному сенсі слова декласував Олександрію. Причому вже в першому таймі, відвантаживши у ворота команди Руслана Ротаня чотири голи без відповіді.

В захисті Олександрії був справжній хаос і голи залітали на будь який смак. Найкрасивіше взяття воріт, на смак автора, оформив Орест Кузик: він завершив розмашисту атаку своєї команди. Гол у ворота Микити Шевченка став для Кузика 15-м в УПЛ. Не ювілей, але приємно.

Окрім авторів голів, варто також відзначити і класну гру Дади Бельмонте. Бразилець регулярно розрізав захист господарів поля, особливо класно у випадку з голом Андрія Штогріна, якому він асистував. 

До речі, Руслан Ротань не випустив на матч проти Чорноморця зі старту з невідомих причин ключових вінгерів команди – Артема Шулянського та Владислава Калітвінцева. І взагалі, стартова 11-ка Олександрії була без номінального, чистого форварда. Чи варто дивуватися рахунку після першої половини гри? 

Один гол Олександрія все ж відіграла по перерві: затяжну атаку, після кутового, ударом головою завершив Антон Кравченко.

Але не довго музика грала. Зігі Бадібанга щойно вийшов на заміну, обікрав на фланзі Хоче Ернандеса і мов рукою поклав м'яча на голову Гаю Хадіді, який вколотив кулястого в сітку воріт Олександрії вп'яте!

Україна. Прем’єр-ліга

8-й тур

Олександрія – Чорноморець 1:5 (0:4)

Голи: Кравченко, 73 – Єрмаков, 11, Штогрин, 18, Кузик, 30, Бойчук, 45+2, Хадіда, 77.

  • Після звитяги в Олександрії Чорноморець посунув з другої сходинки в турнірній таблиці УПЛ Кривбас. Після восьми матчів «моряки» мають в  активі 15 очок.
  • Олександрія, як і раніше знаходиться на десятому щаблі. В доробку команди Руслана Ротаня вісім очок, після восьми поєдинків.
  • У наступному турі Чорноморець вдома прийматиме луганську Зорю. Поєдинок заплановано на 30 вересня. Початок гри о 19:00.
  • Олександрія у дев'ятому турі гостюватиме в Києві, де першого жовтня зіграє проти Динамо. Матч розпочнеться о 19:00.