Чорноморець обіграв Оболонь у матчі з трьома вилученнями: «пивовари» досі не знають смаку перемоги в УПЛ

Переглядів 768
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Чорноморець обіграв Оболонь у матчі з трьома вилученнями: «пивовари» досі не знають смаку перемоги в УПЛ
Чорноморець - Оболонь. Фото: УПЛ
У матчі третього туру Української Прем'єр-ліги одеський Чорноморець приймав київську Оболонь. Поєдинок в Одесі закінчився перемогою господарів із рахунком 2:0.

Глядачам довго не довелося очікувати голів, адже на 15-й хвилині Чорноморець повів у рахунку. Подача кутового з правого флангу до центру штрафного завершилась ударом головою в падінні від Штогріна, Федорівський ледь потягнув, а на добиванні першим був Васильєв.

Через декілька миттєвостей господарі моглиз більшити перевагу. Складний рикошет зумів парирувати Федорівський на лінії, після дальнього удару Єрмакова, після чого Кузик не впорався з добиванням.

Оболонь не турбувала захист одеситів у першому таймі і команди пішли відпочивати за рахунку 1:0.

Другий тайм розпочався жахливо для київської команди. На 47-й хвилині Карась отримав другу жовту за неспортивний фол проти Ієде на лівому фланзі захисту.

Чорноморець подвоїв свою перевагу в середині другого тайму. Кузик отримав закидання за спини захисникам на лівий фланг атаки, після чого пробив у воротаря, а відскок у порожні добив Ієде.

Команди вирівняли склади, адже Кузик отримав дві жовті картки протягом одного тайму, які перетворилися в червону. Футболіст пішов відпочивати раніше.

Чорноморець отримав ще одну червону і грав останні десять хвилин у меншості. Салюк віддав невдалий пас назад, після чого був змушений збивати суперника, який його атакував.

Фінальний свисток зафіксував перемогу одеситів - 2:0.

  • У наступному турі Чорноморець прийматиме Динамо.
  • А київська Оболонь зустрінеться із Дніпром-1.
  • Команда Григорчука наразі посідає четверте місце з шістьма очками, а кияни мають один бал та перебувають 12-ми.