Чорноморець та Інгулець розійшлися миром: дебютний гол за одеситів забив Джеймс

Переглядів 770
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Чорноморець та Інгулець розійшлися миром: дебютний гол за одеситів забив Джеймс
Чорноморець проти Інгульця. Фото: УПЛ
У матчі третього туру УПЛ в Одесі місцевий Чорноморець зіграв у нічию з Інгульцем. Перший гол за одеську команду забив Манджрекар Джеймс.
  • Чорноморець та Інгулець зіграли між собою лише один матч в історії. Та гра завершилася у нічию з рахунком 1:1.
  • Колектив з Петрово та одеська команда набрали по одному очку у двох стартових турах УПЛ.
  • Чорноморець у нинішньому розіграші чемпіонату України ще не забивав.

У матчі третього туру чемпіонату України в Одессі зустрілися місцевий Чорноморець та Інгулець з Петрово. Обидві команди ще не вигравали у нинішньому розіграші УПЛ, а тому докладуть усіх зусиль, щоб виграти сьогодні.

В перші хвилини матчу активніше виглядав Інгулець, який на 33-й хвилині відкрив рахунок у грі. Голом, після удару у дальній кут воріт Непогодова, відзначився Запорожець.

Господарі поля пішли в атаку з надією швидко відігратися, але у першому таймі зробити це не змогли.

Старт другої половини гри видався спокійним, гравці обох команд не демонстрували швидкостей. На 56-й хвилині матчу Брагау намагався освіжити гру та прострілив у карний майданчик гостей, але Паламарчук був на місці.

На 66-й хвилині Чорноморець забив свій перший гол у нинішньому розіграші УПЛ. Джеймс завершив у ближній кут ударом головою подачу Політила з кутового. Відзначимо, що це дебютний гол Джеймса в Україні.

Фінальний свисток зафіксував нічию з рахунком 1:1.

У наступному турі Інгулець 12-го вересня зіграє проти Миная, а Чорноморець на два дні раніше зустрінеться з донецьким Шахтарем.

X