«Чудово відновлюється»: Артета пояснив, чому Зінченко не зіграв другий матч поспіль за Арсенал

Переглядів 372
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Чудово відновлюється»: Артета пояснив, чому Зінченко не зіграв другий матч поспіль за Арсенал
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер лондонського Арсеналу пояснив, чому лівий захисник «канонірів» Олександр Зінченко пропустив товариський матч проти Ювентуса.

Лондонський Арсенал, незважаючи на проведення чемпіонату світу з футболу, продовжує підготовку до другої половини сезону. Днями «каноніри» обіграли Мілан (2:1), а сьогодні поступилися іншому італійському клубу – Ювентусу (0:2).

В обох матчах не брав участі українець Олександр Зінченко, який, за словами Мікеля Артети, продовжує відновлюватися після травми.

«Зінченко чудово відновлюється, Томіясу вже грав. Цього тижня до нас приєднаються гравці, які брали участь у чемпіонаті світу, а завтра ми подивимося на стан Саліба у збірній», – сказав Артета після матчу з Ювентусом.

Нагадаємо, що через травму литкового м'яза Зінченко восени вже пропустив десять матчів у всіх турнірах. Нинішнього сезону на його рахунку дев'ять ігор за Арсенал та один асист.

На зимову паузу «каноніри» пішли на першому місці в англійській Прем'єр-лізі, маючи відрив від Манчестер Сіті у п'ять очок. Найближчий офіційний матч червоні проведуть 26 грудня проти Вест Хема у рамках 17-го туру АПЛ.

X